BISBEURS PROMOTIES & NIEUWIGHEDEN

Geen fysiek beursbezoek dit jaar, wél de kortingen!

  Actie geldig van 15/10 t.e.m. 13/11

               enkel bij De Waegeneer Parketvloeren in Erembodegem !

adviesverkoopprijs € 44.95/m² incl.BTW    nu:  € 36.00/m² incl.BTW

adviesverkoopprijs € 28.95/m² incl.BTW    nu:  € 25.00/m² incl.BTW

SCANDINAVISCHE TOPKWALITEIT SAMENGESTELD PARKET

"20 JAAR GARANTIE OP VLOERVERWARMING & VLOERKOELING"

Oak Original, puur en duidelijk.

Het verlangen naar natuurlijkheid, een leven in harmonie en het beschermen van onze omgeving spelen allemaal een steeds grotere rol. Daarom richten we ons op het brengen van het originele en authentieke gevoel van hout met ons nieuwe product Oak Original.

De planken zien eruit als vers gezaagd eikenhout dat de kleur en kenmerken van het hout op een heldere en duidelijke manier weergeeft, wat ook een authentieke uitstraling geeft. Het oppervlak is kwalitatief geolied waardoor de natuurlijke kleur van de vloer behouden blijft en ook beschermd wordt. Het geschuurde en geborstelde oppervlak geeft het hout een warme uitstraling.

Vanaf € 49.00/m² incl.BTW

Geldig van 28/09-02/11 op collecties Majestic, Impressive, Largo, Elgina, Classic

TRADITIONEEL

IN EEN NIEUW KLEEDJE

Chevron of gekend als Hongaars Punt is een omgekeerd V-vormig patroon. Het eerste gebruik hiervan is terug te voeren op het oude aardewerkontwerp in Knossos, Kreta dat dateert uit de bronstijd.

Met zijn perfect uitgelijnd patroon ziet Chevron-vloer eruit als een lange reeks rechte pijlen. Het zorgt voor een onderscheidende uitstraling en een stijlvolle sfeer en is een designstuk op zich.

Patroonvloeren zijn opnieuw geïntroduceerd en worden geïnstalleerd door trendbewuste eigenaars met liefde voor traditioneel vakmanschap, evenals door interieurontwerpers om een ​​spannend breekpunt te creëren in de functionele en puristische uitstraling van moderne architectuur.

Bekijk en beoordeel de technische specificaties van dit topproduct op deze pagina in de slideshow of vraag deze info aan per mail.

De Waegeneer Parketvloeren uit Erembodegem helpt je graag!

vanaf € 60.90/m² incl.BTW

  • Annneleen Eyckmans
  • Annneleen Eyckmans
  • Annneleen Eyckmans
  • Annneleen Eyckmans
  • Annneleen Eyckmans

NIEUW: Coretec CERATOUCH

Grote kans dat je dit artikel zal zien in Het Nieuwsblad, De Standaard, Gazet van Antweren of het Belang van Limburg!

"Je kan je deze vloer het best voorstellen als een sandwich die opgebouwd is uit een aantal lagen rond een kern van mineraal composiet. Onderaan zit de onderlaag in kurk. Die zorgt niet alleen voor perfecte geluidsdemping, maar is ook schimmelwerend. Een stabilisatielaag zorgt voor extra stevigheid. 100% waterproof en met zéér hoge krasbestendigheid."

Actieprijzen bisbeurs tot 22/11

Coretec Ceratouch.. BTW CADEAU !

bv. normale prijs A-reeks € 64.95 incl.BTW/m² doe-het-zelf adviesverkoopprijs.

NU -21% = € 51.31/m² incl.BTW

Profiteer snel, kom langs om deze schitterende collectie te bekijken en eventueel stalen mee te nemen naar huis zodat je zeker bent van de schoonheid van je keuze.

 

    

BOEN® parket groeit op een bewuste manier. Wie een houten vloer van BOEN koopt, kiest voor kwaliteit, innovatie en respect voor natuur en mens.

Wist je dat BOEN® 25 jaar garantie biedt op vloerverwarming en zowel certificaten bezit voor het gebruik van grondstoffen uit duurzame bossen als van zeer lage emissie voor een gezond binnenklimaat (FSC, The Bleu Angel, BREEAM, Real Wood, Rain Forest Alliance)?

Meer info vind je op BOEN parket official website

Wat je ook kiest van BOEN®, je investeert in een waardevolle vloer.

 

 

I

Geen ontkomen aan 'influence' via social media. Maar laat dat nu net soms leuk zijn, toch?
Belgisch parketmerk Z-parket wordt gevolgd door meer dan 1200 liefhebbers van prachtige houten vloeren. "Coloured by nature, made by hand". Een slogan om te onthouden.

Kom de kleurencollecties bewonderen in onze toonzaal, met collectienamen die doen dromen van de sfeer en stijl van steden als New York, London, Manhattan, en wat dacht je van de Z-parket uniek voor 'Aalst' ?

Lalegno parket nieuwigheden 2020-2021

Op zoek naar de beste prijs voor je parket, laminaat, vinyl of kurk?

Vraag het ons via mail info@parketdewaegeneer.be !