Promoties & nieuwigheden

Bestel je laminaat, vinyl meerlaags parket of massief plankenvloer aan de beste prijs!

Marc en Timothy De Waegeneer staan graag in voor jouw bestelling.

Bezorg ons je plan, je schets, je vraag, je wens: wij zorgen voor een offerte op maat, mét advies, aan de beste prijs.

Desert Oak
Parky Desert Oak

ALLE STOCKVLOEREN PARKY

- 1 € /m² extra bovenop de stockprijs Parky!

Gegarandeerd de laagste prijs.

 

Bijvoorbeeld PRO06 Desert Oak aan € 21.00/m² incl.BTW

BESCHIKBAAR VANAF 1 APRIL 2020

mét 20 jaar garantie op vloerverwarming én vloerkoeling

Chevron of gekend als Hongaars Punt is een omgekeerd V-vormig patroon. Het eerste gebruik hiervan is terug te voeren op het oude aardewerkontwerp in Knossos, Kreta dat dateert uit de bronstijd.

Met zijn perfect uitgelijnd patroon ziet Chevron-vloer eruit als een lange reeks rechte pijlen. Het zorgt voor een onderscheidende uitstraling en een stijlvolle sfeer en is een designstuk op zich.

Patroonvloeren zijn opnieuw geïntroduceerd en worden geïnstalleerd door trendbewuste eigenaren met liefde voor traditioneel vakmanschap, evenals door interieurontwerpers om een ​​spannend breekpunt te creëren in de functionele en puristische uitstraling van moderne architectuur.

Bekijk en beoordeel de technische specificaties van dit topproduct op deze pagina in de slideshow of vraag deze info aan per mail. De Waegeneer Parketvloeren helpt je graag!

vanaf € 60.90/m² incl.BTW

  • Annneleen Eyckmans
  • Annneleen Eyckmans
  • Annneleen Eyckmans
  • Annneleen Eyckmans
  • Annneleen Eyckmans

Oak Original, puur en duidelijk.

Het verlangen naar natuurlijkheid, een leven in harmonie en het beschermen van onze omgeving spelen allemaal een steeds grotere rol. Daarom richten we ons op het brengen van het originele en authentieke gevoel van hout met ons nieuwe product Oak Original.

 

De planken zien eruit als vers gezaagd eikenhout dat de kleur en kenmerken van het hout op een heldere en duidelijke manier weergeeft, wat ook een authentieke uitstraling geeft. Het oppervlak is kwalitatief geolied waardoor de natuurlijke kleur van de vloer behouden blijft en ook beschermd wordt. Het geschuurde en geborstelde oppervlak geeft het hout een warme uitstraling.

Vanaf € 49.00/m² incl.BTW

Oak Original
Oak Original

Benieuwd naar Coretec, de 'Rolls Royce onder de vloeren'?

    

BOEN® parket groeit op een bewuste manier. Wie een houten vloer van BOEN koopt, kiest voor kwaliteit, innovatie en respect voor natuur en mens.

Wist je dat BOEN® 25 jaar garantie biedt op vloerverwarming en zowel certificaten bezit voor het gebruik van grondstoffen uit duurzame bossen als van zeer lage emissie voor een gezond binnenklimaat (FSD, The Bleu Angel, BREEAM, Real Wood, Rain Forest Alliance)?

Meer info vind je op BOEN parket official website

Wat je ook kiest van BOEN®, je investeert in een waardevolle vloer.

 

 

I

 

Geen ontkomen aan 'influence' via social media. Maar laat dat nu net soms leuk zijn, toch?

Belgisch parketmerk Z-parket wordt gevolgd door meer dan 1200 liefhebbers van prachtige houten vloeren. "Coloured by nature, made by hand". Een slogan om te onthouden.

Kom de kleurencollecties bewonderen in onze toonzaal.

Op zoek naar de beste prijs voor je parket, laminaat, vinyl of kurk?

Vraag het ons via mail info@parketdewaegeneer.be !