PROMOTIE-PAGINA

Maak snel een afspraak, kom je vloer tegen de allerbeste prijs kiezen en kopen!

info@parketdewaegeneer.be

Ultramat legklaar afgewerkt 18cm breed eiken parket

€ 44.00/m² excl.BTW*

Heldere en pure afwerking dat onbehandeld oogt, maar het hout beschermt tegen stof, vuil en vloeistoffen.

*+21% BTW

      

PROMOPRIJS 

       € 24.95/m² incl.BTW (Trendy Oaks)

 

 

Parky parket, zacht en warm, lief voor jou.

Omdat het soms gewoon goed moet zijn.

EIK ORIGINAL

20 JAAR GARANTIE OP VLOERVERWARMING & VLOERKOELING

Benieuwd naar de prijs geplaatst?

Contacteer ons nu

 

QUICK STEP 'ON AIR'. 

"Omdat Quick Step zoveel méér is dan de standaard in laminaat."

Koop en kies ons als servicepunt en krijg bovenop 25 jaar garantie, de beste prijs- onze prijs! 

#meermoetdatnietzijn,maarooknietminder 

 

QUICK STEP

Steeds de beste prijs!

NIEUW Alpha VINYL Quick Step

NIEUW: Coretec CERATOUCH

In Het Nieuwsblad, De Standaard, Gazet van Antweren of het Belang van Limburg:

"Je kan je deze vloer het best voorstellen als een sandwich die opgebouwd is uit een aantal lagen rond een kern van mineraal composiet. Onderaan zit de onderlaag in kurk. Die zorgt niet alleen voor perfecte geluidsdemping, maar is ook schimmelwerend. Een stabilisatielaag zorgt voor extra stevigheid. 100% waterproof en met zéér hoge krasbestendigheid."

 

Coretec Ceratouch

Profiteer snel, kom langs om deze schitterende collectie te bekijken en eventueel stalen mee te nemen naar huis zodat je zeker bent van de schoonheid van je keuze.

Yippieeeee!

COREtec in samenwerking met VT WONEN, dat 'vind ik leuk'!

VRAAG HET VTWONEN

In de online videoreeks ‘Vraag het vtwonen’ beantwoordt styliste Anne-Catherine Gerets acht woonvragen die op onze lippen branden. Dat doet ze in haar eigen vrolijke stijl, maar ook met veel knappe voorbeelden en illustraties. Iets wat niet mogelijk zou zijn zonder de hulp van sponsors: COREtec®, Levis, èggo en Meubelen Verberckmoes. Koop bij ons je COREtec vloer en ga voluit voor een vloer waarvan we nu al garanderen dat jij er zooo blij zal mee zijn.

Bekijk de inspiratievideo's van Anne-Catherine  hier.

COREtec®

Bij COREtec® vind je zeker en vast een vloer die bij jou en jouw persoonlijkheid past.  De stijlvolle, sterke vloeren werden ontworpen voor het échte gezinsleven met kinderen en huisdieren. Daarnaast zijn ze 100% watervast, onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te installeren op bestaande vloeren. Laat je inspireren door hun collecties met de authentieke schoonheid en uitstraling van echt hout, echte steen en keramische vloeren.

Anne-Catherine voor VT WONEN

Korting op alle Cork, Wood & Stone gamma's van Wicanders!

"Ervaar de stilte en het comfort van kurk."

Ontdek hier alvast de collecties, en kom ze bekijken in onze toonzaal.

Hoe zou jij kwaliteit omschrijven?

Erg goed, ruim aan een bepaalde norm voldoen, ecologisch deugdelijk, iets dat geheel aan je verwachting voldoet?

Super. Dat is net wat wij je aanbieden met deze parketvloeren!

Een meerlaags parket met de meest stabiele opbouw, garantie van meer dan 20 jaar op vloerverwarming én vloerkoeling. Een heerlijk zachte kleur, dat vast fantastisch staat met je nieuwe zetel in Japandi-stijl. Of met je oude zetel die zo lekker zit.

Legklaar mat Pure vernis, geborsteld, 18cm breed, prachtige lange planken boven 200cm. Europese productieNu € 62.00/m² incl.BTW

TRADITIONEEL

IN EEN NIEUW KLEEDJE

Chevron of gekend als Hongaars Punt is een omgekeerd V-vormig patroon. Het eerste gebruik hiervan is terug te voeren op het oude aardewerkontwerp in Knossos, Kreta dat dateert uit de bronstijd.

Met zijn perfect uitgelijnd patroon ziet Chevron-vloer eruit als een lange reeks rechte pijlen. Het zorgt voor een onderscheidende uitstraling en een stijlvolle sfeer en is een designstuk op zich.

Patroonvloeren zijn opnieuw geïntroduceerd en worden geïnstalleerd door trendbewuste eigenaars met liefde voor traditioneel vakmanschap, evenals door interieurontwerpers om een ​​spannend breekpunt te creëren in de functionele en puristische uitstraling van moderne architectuur.

Bekijk en beoordeel de technische specificaties van dit topproduct op deze pagina in de slideshow of vraag deze info aan per mail.

De Waegeneer Parketvloeren uit Erembodegem helpt je graag!

    

BOEN® parket groeit op een bewuste manier. Wie een houten vloer van BOEN koopt, kiest voor kwaliteit, innovatie en respect voor natuur en mens.

Wist je dat BOEN® 25 jaar garantie biedt op vloerverwarming en zowel certificaten bezit voor het gebruik van grondstoffen uit duurzame bossen als van zeer lage emissie voor een gezond binnenklimaat (FSC, The Bleu Angel, BREEAM, Real Wood, Rain Forest Alliance)?

Meer info vind je op BOEN parket official website

Wat je ook kiest van BOEN®, je investeert in een waardevolle vloer.

 

 

I
Lalegno parket nieuwigheden 2021

Meervoudig genieten, verdienen we dat niet allemaal?

Start met een meerlagenparket met diepgewortelde roots.

Ontdek Lalegno parketvloeren in eik, bamboe, teak, wenge, notelaar, afzelia, olm of merbau.

Download HIER je Lalegno productcatalogus  (of kom er eentje halen in onze toonzaal, gratis en voor niets)

Zin in XS of XXL? Als het voor jou wat meer mag zijn, check dan zeker de Lalegno reuzen tot 32cm breed. Hou je van elegant en speels? Laat je verleiden door de Lalegno visgraatparket. Promotieprijs Lalegno VISGRAATPARKET 15mm dik meerlaags waarvan 4mm massief eik, 9cm breed en 54cm lang aan € 43.80/m² incl.BTW

Zoek je een goedkoop parket met massieve toplaag? Lalegno Essentials heeft wat je zoekt.

Promotieprijs Lalegno HOME PARKET 10mm dik meerlaags waarvan 2.5mm massief eik, 14.8cm breed, natuur legklaar mat vernist,  186cm lang aan  € 33.70/m² incl.BTW

Lalegno visgraatparket

Geen ontkomen aan 'influence' via social media. Maar laat dat nu net soms leuk zijn, toch?
Belgisch parketmerk Z-parket wordt gevolgd door meer dan 1200 liefhebbers van prachtige houten vloeren. "Coloured by nature, made by hand". Een slogan om te onthouden.

Kom de kleurencollecties bewonderen in onze toonzaal, met collectienamen die doen dromen van de sfeer en stijl van steden als New York, London, Manhattan, en wat dacht je van de Z-parket uniek voor 'Aalst' ?

Op zoek naar de beste prijs voor je parket, laminaat, vinyl of kurk?

Vraag het ons via mail info@parketdewaegeneer.be !